Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
wonen

Philips AudioBoost draadloze TV headset

Herken je dit? Zit je net lekker aan te bellen met je beste vriendin, wil manlief sportkijken, of je kinderen naar Sesamstraat. Hoe fijn zou het dan niet zijn als zij een speciale hoofdtelefoon kunnen opzetten. En voor die situaties heeft Philips de Philips AudioBoost draadloze TV headsets.

Philips AudioBoost headset

De Philips AudioBoost draadloze TV koptelefoons kunnen gemakkelijk het geluid van je TV verbeteren zonder ingewikkelde setup en zonder dat het volume van de TV keihard moet staan. Het volume van de Philips AudioBoost (SSC5001) kun je namelijk per oor aanpassen. Daardoor kan de TV in menig huishouden weer op een normaal volume en kan iedereen op een voor hem of haar fijn volume luisteren en kijken. De lichtgewicht koptelefoon is volledig draadloos. Hij hangt als een stethoscoop in de oren dus de gebruiker kan alle kanten op.
transmitter
Door zijn ontwerp, kun je ook eenvoudig een bril dragen in combinatie met de koptelefoon. De setup is ook erg simpel. Je verbindt de transmitter namelijk met de RCA of optische poort van de TV. Iedere keer dat je vervolgens de koptelefoon draagt, gaat de auto tune-functie aan zodat hij het beste audiokanaal kiest. Daardoor heb je altijd de beste geluidskwaliteit en de meest heldere verbinding. Doordat hij extreem licht is, kun je hem met gemak de hele dag dragen.

De koptelefoon is ook beschikbaar als duo-versie. Hierbij krijg je twee aparte headsets. De batterij gaat tot wel 10 uur mee. Hij gaat automatisch aan als je hem in je oren doet en gaan ook automatisch weer uit als je hem afzet. Als je hem niet gebruikt, kun je hem in zijn docking station zetten zodat hij op kan laden.

Je kunt alle TV’s met een digitale of analoge output verbinden met de Philips Audioboost headsets. De koptelefoons hebben een aanpasbare qualizer en kunnen geluid versterken zodat het geluidsniveau per oor aangepast kan worden. Tot wel 4 Audioboost koptelefoons kan je per transmitter verbinden aan 1 tv.  En als je de headset gebruikt dan kan het geluid van de TV uit of op een normaal volume blijven staan. Zo kan iedereen TV kijken op het voor hem of haar gewenste volume. Zet het geluid uit met de ambient setting en de microfoon pikt geluiden uit de kamer op en versterkt die. Zo kan je ook nog deelnemen aan gesprekken in de kamer. En hierdoor zijn de AudioBoost headsets ook ideaal voor iedereen die last heeft van een minder scherp gehoor.

headset en transmitter
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?