Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Brow Tattoo van Kruidvat Test; Brow Tattoo van Kruidvat
  • CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“ CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“
  • Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat
  • Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum
  • Test; Kruidvat Brow Tattoo Test; Kruidvat Brow Tattoo
  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
shoppen

Nieuwe Kruidvat Solait Producten

Wist je dat belangrijk is om je gezicht en lichaam zelfs in de vroege voorjaarszon te beschermen met zonneproducten? Dus moet je ook smeren als je in de tuin of balkon aan de slag gaat, of buiten gaat sporten. En met die achtergrond lanceert Kruidvat 3 nieuwe Solait producten; Face Sunfluid, Transparent Sunspray Refreshing en Sun Tissue.

solait face
Solait Face Sunfluid (factor 30 en 50) is bedoeld voor je gezicht, hals en decolleté. De fluide hydrateert en biedt ook een zeer gevoelige, lichte huid een hoge bescherming. Hij trekt snel in, plakt niet en is matterend en je kan de fluide ook onder je make-up gebruiken, als basis.

solait spray

Solait Transparent Sunspray Refreshing (factor 30 en 50) is perfect voor de lichte, gevoelige huid. De spray kan je gemakkelijk over je hele lichaam verstuiven en doordat ie ook onderste boven te gebruiken is kan je zelfs de achterkant van je benen en rug bereiken.

solait tissue

Solait Sun Tissue is een vochtige tissue met sun lotion die je heel gemakkelijk en snel kunt gebruiken. Dus ideaal om je handtas bij je te hebben, als je onverwacht even een terrasje aandoet en de zon schijnt.

Deze 3 nieuwe producten liggen nu bij Kruidvat in de winkel, zijn waterresistent en hebben Vitamine E zodat je huid niet uitdroogt. En in de strijd tegen huidkanker werken het KWF Kankerbestrijding en Kruidvat samen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?