Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Dopper en The Fabulous Shakerboys lanceren Watercocktailboek

Afgelopen dinsdag was het Wereld Waterdag en speciaal hiervoor hebben Dopper en The Fabulous Shakerboys het 2e Watercocktailboek ‘Flashy Flamingo’ gelanceerd. En hiermee laten ze zien dat veilig kraanwater niet alleen essentieel is, maar ook verdraaid lekker én veelzijdig.

watercocktails

In Nederland vergeten we vaak nog hoe bijzonder het is dat het lekkerste water hier ’gewoon’ uit de kraan komt. De hoogste tijd om met een aantal nieuwe recepten te laten zien hoe speciaal kraanwater is, vinden Dopper en The Fabulous Shakerboys. Het nieuwe Watercocktailboek is het vervolg op het succesvolle eerste nummer dat vorig jaar water op de kaart zette als perfect basisingrediënt voor cocktails.

Dopper-shop-watercocktialboek

Watercocktails passen helemaal bij een bewuste lifestyle omdat ze gebaseerd zijn op natuurlijke smaken, verse producten en skinny suikers. The Fabulous Shakerboys hebben voor deze editie wederom 15 verrassende smaaksensaties uit hun shaker geschud. Zoals de Rhubarbapapa, een cocktail met rabarber, sinaasappel en aardbeien die met elke slok een nieuwe gedaante aanneemt. Cocktailklassieker Piña Dopper brengt de tropische smaken van La vida Latina maar dan met het caloriearme kokoswater. En omdat we allemaal weleens La vida loca leven, zijn sommige recepten voorzien van een alcoholische twist. Alle watercocktails kunnen worden bereid en bewaard in de Dopper, zodat er altijd en overal van kan worden gedronken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?