You are here: Home » Gadget nieuws » Russell Hobbs 3-in-1 Ultimate Juicer

Russell Hobbs 3-in-1 Ultimate Juicer

geschreven door Constance

Wil jij de aankomende Paasdagen beginnen met een gezond vers geperst sapje of lekkere smoothie maar zie je zo tegen al die apparaten op je aanrecht op? Russell Hobbs heeft de 3-in-1 Ultimate Juicer geïntroduceerd, en dit is een citruspers, sapcentrifuge en blender in een.

russell hobbs 3-in-1 ultimate juicer

De 3-in-1 Ultimate Juicer kan hele stukken fruit en groentes verwerken tot pure sap, en de citruspers zorgt in een handomdraai voor verfrissende fruitsappen. Met behulp van de blender zijn alle sappen en andere ingrediënten als noten, zaden en yoghurt makkelijk tot een heerlijke, gezonde smoothie te maken. Maar de 3-in-1 Ultimate Juicer kan nog veel meer, en is prima als traditionele blender te gebruiken voor sorbets, sauzen en soepen.

De 3-in-1 Ultimate Juicer heeft een krachtige motor (800Watt) en een sapkan van 700 ml. Door de brede opening kan je gemakkelijk grote stukken fruit & groenten gebruiken. Verder heeft het apparaat een aparte pulpopvangbak, een schenktuit met druppelstop en een drink ring zodat je je smoothie om sap mee kunt nemen voor onderweg. En zie je op tegen het schoonmaken? De onderdelen zijn vaatwasserbestendig, vrij van BPA en gemakkelijk schoon te maken.

En hierbij alvast wat suggesties voor een heerlijke Paas smoothie:
1) Sap – denk aan verse sapjes, yoghurt, amandelmelk, of gewoon water.
2) Groenten – denk aan boerenkool, spinazie, wortels, snijbieten, etc.
3) Fruit – denk aan mango, appels, blauwe bessen, banaan, aardbeien, etc.
4) Power – denk aan gember, noten, zaden, kruiden, avocado, proteïne poeder, etc.
5) Extra zoet – denk aan honing, stevia, ahornsiroop, etc.
6) Extra koud – blend wat ijsblokjes mee in het geheel voor een extra frisse smoothie.
Kies bij voorkeur voor biologische ingrediënten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com