Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Maringe Berlijn kindertassen & accessoires

Maringe Berlijn heeft een serie kindertasjes van leer en andere leuke accessoires ontworpen. Deze zijn  basic van vorm, voorzien van een vrolijk kwastje en zijn er diverse verschillende leuke kleuren en je kan dit tasje het hele jaar door te dragen. En MINIMING is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Schermafbeelding 2016-02-16 om 16.55.15

Maringe liet zich inspireren door Dick Bruna, die zonder poespas tekende en de kunst van het weglaten
verstond, en Maringe kiest voor warme, sprekende kleuren, geïnspireerd op Dries van Noten waar ze al heel lang fan van is.


Maringe kwam op het idee voor een verstelbare schouderband omdat vrouwen het tasje ook gingen dragen. Hiermee is de tas makkelijk passend te maken voor grote en kleine MINIMING fans. Het tasje is 13(h) x 19(b) x 3(d) cm groot, de schouderband is te verstellen met een gespje naar max 115 cm, en wordt gemaakt van restpartijen leer gemaakt.
De POP SUGAR LEMONADE etui is een speels ontwerp dat geënt is op een suikerzakje en de kartonnetjes van ouderwetse limonade ijsjes. Het is een ‘any purpose’ etui, ontworpen als zonnebrilhoesje maar ook uitstekend geschikt voor make-up, pennen en allerhande ‘souvenirs’.

MARINGE_etwist_bordeaux_creme_2
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?