Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • SIGMA SPORT lanceert de PURE 1 fietscomputer SIGMA SPORT lanceert de PURE 1 fietscomputer
  • Test; Doro Liberto 825 senioren-smartphone Test; Doro Liberto 825 senioren-smartphone
  • Test; Philips Ambiglow Plus Base Monitor door Testman Test; Philips Ambiglow Plus Base Monitor door Testman
  • Test; Samsung GALAXY S6 edge+ smartphone Test; Samsung GALAXY S6 edge+ smartphone
  • Test; Lumia 640XL smartphone Test; Lumia 640XL smartphone
  • HTC lanceert de nieuwe HTC One M9 HTC lanceert de nieuwe HTC One M9

Doro introduceert 3 nieuwe ‘Senioren’ Smartphones

Momenteel vindt de MWC Barcelona plaats en het telefoonmerk Doro heeft 3 nieuwe smartphones geïntroduceert,nl. de Doro 6520, 6525 en 6530. En ook deze modellen richten zich voornamelijk op Senioren.

doro 6530

De toestellen zijn zgn. clamshell-ontwerpen en verder heeft Doro de innovatieve 4-wegs navigatietoets geïntroduceerd waardoor je kan genieten van bepaalde apps en de telefoon wordt geleverd standaard geleverd met Facebook, Twitter, e-mail en een webbrowser. En hierdoor heb je toegang tot Social Media zonder het ‘gedoe’ met een smartphone. Verder vinden senioren een groot toetsenbord en een luid en helder geluid belangrijk, net als een camera die gemakkelijk te gebruiken is. Het toestel met de meest uitgebreide functionaliteiten van de 3 is de Doro 6530. Dit apparaat heeft GPS, speciaal voor de support service Doro Connect & Care.
doro 6520
De 3 apparaten hebben een extra groot 2,8″ kleurendisplays met een scherpe en duidelijke weergave, en hebben functies zoals HAC en HD Geluid. Doro heeft ook sprekende toetsen toegevoegd, waardoor de je kan horen welke toets net is ingedrukt. Andere functies die standaard op alle modellen zitten zijn; Bluetooth, een zaklamp, FM-radio, goed gespreide toetsen en directe geheugenknoppen.

doro 6525
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?