You are here: Home » Beauty » AVEDA Indian Sunset make-up collectie

AVEDA Indian Sunset make-up collectie

geschreven door Constance

Aveda heeft haar lente/zomer make-up collectie geïntroduceerd en deze is genaamd ‘Indian Sunset’. Deze look combineert zachte, warme tinten met sprankelend roze en is een nieuwe kijk op de ‘no make-up look’. Indian Sunset versterkt, dvm. subtiele kleuraccenten, de natuurlijke schoonheid van het gezicht en als je #LoveYourColor gebruikt kan je je eigen make-up look showen en geven de AVEDA experts hun eigen make-up tips en trics.

aveda indian set collectie

De make-up collectie bestaat uit romige, semi transparante tinten, die sterker zijn dan wit maar lichter dan pasteltinten, daarnaast sprankelend roze en een aantal oranje nuances met een okerbasis om een frisse maar tegelijkertijd chique look te creëren. AVEDA make-up bevat behalve mineralen ook plantaardige ingrediënten die de huid helpen te verzorgen en de formules zijn samengesteld zonder parabenen, talk of minerale oliën. De collectie bestaat uit 11 limited edition tinten, en 1 bestaande kleur.De Indian Summer collectie bestaat uit verschillende kleuren lip- en oogproducten.


Voor de lippen;
Nourish-mint smoothing lip color is een dekkende formule voor de lippen, verrijkt met plantaardige werkstoffen en wassoorten op fruitbasis met een hydraterende, volume gevende en gladmakende werking (de zichtbaarheid van lijntjes neemt met 26% af). En is verfrissend door een vernieuwd
gecertificeerd aroma van plantaardige pepermunt en vanille. Kleuren; Pink peppertree (een warme, intense kleur roze) en Sheer clove (een koele, medium zandkleur).
Nourish-mint rehydrating lip glaze en deze is verrijkt met plantextracten met een bewezen hydraterende, volume gevende en gladmakende werking op fijne lijntjes. Verfrissend door een vernieuwd gecertificeerd aroma van plantaardige pepermunt en vanille. Kleuren; Rose dusk (een koele abrikoosachtige tint) en Cherry nectar (een warme, levendig roze nuance).
Nourish-mint lip liner geeft je lipcontouren vorm geeft en definieert. De liner heeft een sterke dekking en voorkomt dat een lipproduct/lipstick buiten de lijntjes loopt. Verrijkt met plantaardige wax en fruitboters en is verfrissend door een vernieuwd gecertificeerd aroma van plantaardige pepermunt en vanille. Spring rose (een koele amandelbruine tint).

Voor de ogen;
Petal essence eye definer en deze is samengesteld uit jasmijnblaadjes en het blad van geraniums, en deze aromatische wassoorten van bloemen zorgen voor een romige, makkelijk te blenden, zachte formule. Teken een dun lijntje langs de wimperrand of intensifieer je blik of de oogschaduw tint op je ogen, deze eye definer zorgt voor een kleurecht effect op de oogleden of wenkbrauwen, terwijl de delicate huid rondom de ogen niet belast wordt en is door oogartsen getest. Kleuren; Violet blossom (een koele,
sprankelende paarse tint) en Sea fern (een koel, intens turkoois).
Petal essence single eye colors, waarbij deze oogschaduw door de toevoeging van bloemenwax een zijdezachte textuur waardoor deze niet in de plooitjes trekt en een kleurecht effect heeft op de huid. Je kunt de kleur naar wens opbouwen maar ook makkelijk blenden met andere tinten. De formule bevat geen talk of minerale oliën en is getest door oogartsen. Kleuren; Amethyst dawn (een warme,
intens violet), Lilac glow (een warme, zachte parelmoertint), Desert clay (een koele oranje tint) en Peach nectar (een warme, goudachtige zandkleur). Met de Indian Sunset 2016 collectie kun je diverse make-up looks creëren.

peach dusk
PEACH DUSK
Teint
• Creëer een heldere, natuurlijke teint door een kleine hoeveelheid van de beautifying composition oil zachtjes deppend over de huid te verdelen. Breng de inner light™ concealer waar nodig, en fixeer de huid met een vleugje inner light mineral loose powder.
Ogen
• Bereid de huid van je oogleden voor en breng eerst een laagje petal essence single eye color in peach nectar aan op het midden van de oogleden, waarbij je zachtjes langs de plooitjes strijkt met de medium eye color brush.
• Highlight de ooghoeken, zowel onder als boven, door een petal essence single eye color in lilac glow aan te brengen met de eye smudger brush.
• Omlijst de ogen door petal essence single eye color in desert clay aan te brengen (langs de plooitjes) waarbij je de kleur naar de binnenhoeken vervaagt.
• Breng petal essence single eye color in desert clay langs de onderste wimperrand met de medium eye color brush.
• Breng petal essence single eye color in lilac glow aan op de wenkbrauwboog met de medium eye color brush.
• Breng petal essence single eye color in lilac glow op het midden van de onderste wimperrand over de desert clay tint, door de medium eye color brush te gebruiken.
Wimpers & wenkbrauwen
• Krul de wimpers eerst en breng dan mosscara in black forest op de wimpers (boven en onder).
• Indien nodig vul je de wenkbrauwen op door petal essence™ eye color trio in gobi sands aan te brengen met een brow/lash brush.
Wangen
• Breng petal essence face accents in apricot whisper op de jukbeenderen aan met de speciale blush brush.
Lippen
• Bereid de lippen voor door de nourish-mint lip liner aan te brengen in spring rose met de medium eye color brush.
• Breng nourish-mint smoothing lip color in pink peppertree aan op het midden van je lippen met de
medium eye color brush.
amethist dawn
AMETHYST DAWN
Teint
• Creëer een heldere, natuurlijke teint door een kleine hoeveelheid van de beautifying composition oil zachtjes deppend over de huid te verdelen.
Breng de inner light concealer waar nodig, en fixeer de huid met een vleugje
inner light mineral loose powder.
Ogen
• Bereid de oogleden voor en breng een laagje petal essence single eye color in amethyst dawn aan op het midden van de oogleden, waarbij je zachtjes langs de plooitjes strijkt met de medium eye color brush.
• Highlight de ooghoeken, zowel onder als boven, door een petal essence single eye color in lilac glow aan te brengen met de eye smudger brush.
• Breng petal essence eye definer in violet blossom aan langs de onderste wimperrand, en vervaag de kleur met de eye smudger brush.
• Fixeer de eyeliner door petal essence single eye color in amethyst dawn aan te brengen met de eye smudger brush.
• Breng een vleugje petal essence eye definer in sea fern aan met de eye contour brush, zowel aan de bovenkant van de binnenhoek als de uiterste buitenhoek en vervaag licht naar beneden. Indien gewenst kun je de kleur fixeren met een vleugje inner light mineral loose powder.
• Breng petal essence single eye color in lilac glow aan op de wenkbrauwboog met de medium eye color brush.
Wimpers & Wenkbrauwen
• Krul de wimpers eerst en breng dan mosscara in black forest op de wimpers (boven en onder).
• Indien nodig, vul je de wenkbrauwen op door petal essence eye color trio in gobi sands aan te brengen met een brow/lash brush.
Wangen
• Breng petal essence face accents in tesserae aan op de jukbeenderen met de speciale blush brush.
Lippen
• Bereid je lippen voor en breng nourish-mint sheer mineral lip color in sheer clove aan op het midden van de lippen met de medium eye color brush en vervaag naar de buitenkant.
• Breng nourish-mint rehydrating lip glaze in rose dusk aan op het midden van de lippen en verdeel naar buiten toe met de medium eye color brush.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com