You are here: Home » Huis & Tuin » Canei introduceert cocktails op basis van wijn

Canei introduceert cocktails op basis van wijn

geschreven door Constance

Canei heeft 4 nieuwe ‘wijncocktails’ geïntroduceerd, ofwel cocktails op basis van wijn. Het zijn de Canei Limonsecco, Canei Bellini, Canei Spritzer en Canei Rossini.

Sfeerbeeld Canei winebased-cocktails

Deze frisse Italiaanse cocktailklassiekers zitten in een splinternieuw en elegant jasje en worden uitgebracht als premix, bereid met natuurlijke ingrediënten. Het is een reeks van fris fruitige ‘ready-to-drink’ cocktails met een sprankelend bubbeltje, en ze hebben laag alcoholpercentage (5%).

Limonsecco is gebaseerd op één van de traditionele Italiaanse cocktails. Deze premix cocktail is een combinatie van witte wijn met een zachte bubbel en een vleugje Limoncello en verse munt.

Bellini is geïnspireerd door een klassieke Italiaanse cocktail. Het originele recept is gemaakt door Giuseppe Cipriani van Harry’s Bar, een wereldberoemde bar in Venetië. Canei Bellini is een premix cocktail van witte wijn, fluweelzachte perzik en sappige nectarine aroma’s met een subtiel bubbeltje.

Rossini is gebaseerd op de oorspronkelijke Italiaanse cocktail die voor het eerst in de jaren zestig gemaakt werd. Deze premix cocktail is een fijne combinatie van witte wijn, zoete aardbeien, cranberry’s en een vleugje citroen met een bubbly karakter.

Spritzer is gebaseerd op één van de originele Buck Fizz cocktails. Deze premix cocktail is een spannende combinatie van witte wijn, fris zoete sinaasappelen met een verrassende bitterzoete bite en een subtiel bubbeltje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com