You are here: Home » Beauty » Maybelline introduceert 4 nieuwe make-up producten

Maybelline introduceert 4 nieuwe make-up producten

geschreven door Constance

Dit voorjaar komt Maybelline met 4 nieuwe producten en ik heb al eerder kennis mogen maken met deze producten. Binnenkort liggen de Master Contour Stick, de Brow Drama Pomade, The Falsies Push-Up Drama en het Blushed Nudes oogschaduwpalette in de winkel.

pack_master_contour_stick_0

 

 

In navolging van het Master Sculpt contouring palette lanceert Maybelline de Master Contour Stick. Een intense V-shape is in no-time gerealiseerd. Gebruik de donkere zijde om te contouren en de lichte zijde voor highlighting. De supercreamy textuur blendt gemakkelijk met de huid voor een natuurlijke, matte finish.

the_blushed_nudes

Het Blushed Nudes palette van Maybelline bestaat uit 12 rosé gouden tinten die passen bij elke huidtoon. Ontdek de verschillende texturen van mat tot shimmering en ‘Dare to go Nude’.

PowerPoint Presentation

 

De Brow Drama Pomade is een chubby wenkbrauwstick waarmee je gelijk volle wenkbrauwen creëert. De stick vult en fixeert je brows dankzij de waxachtige, gekleurde formule.

pack_falsies_push_up_drama

The Falsies Push-Up Drama mascara is een rijke, creamy fomule voor een intense oogopslag in slechts enkele bewegingen. Door het push up borsteltje met gepatenteerde cup-shaped borstelhaartjes worden je wimpers gelift in een hoek van 45 graden terwijl de formule op basis van polymeren en soft wax dramatisch volume creëert.

THE FALSIES PUSH UP DRAMA MASCARA, THE BLUSHED NUDES OOGSCHADUWPALETTE Luxe oogschaduwpalette met 12 rosé tinten, BROW DRAMA POMADE zijn verkrijgbaar vanaf februari 2016.
MASTER CONTOUR STICK Matte 2 in 1 contouring stick voor het gezicht (in twee kleuren) is er vanaf mei 2016.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com