You are here: Home » Beauty » Dove pop-up store in Amsterdam geopend

Dove pop-up store in Amsterdam geopend

geschreven door Constance

De maand december kan zorgen voor veel stress en drukte. En daarom heeft Dove de Dove pop-up store geopend in Amsterdam. Je kunt t/m 24 december as. terecht bij de pop-up store voor ontspannende handmassages (gratis) maar ook om mooie geschenk sets samen te stellen en originele cadeaus te scoren, zoals een gepersonaliseerde douchecrème.

Dove pop up store

Of je nu voor jezelf, een vriendin, moeder of misschien nieuwe liefde of man nog een bijzonder verwencadeau zoekt, Dove heeft voor iedereen een passend bodyproduct. Van rijke bodycrèmes tot heerlijke geurende bodyoliën;  elk met een verzachtende, voedende werking om de winterhuid klaar te maken voor een feestelijke partyoutfit. Of voor al die momenten dat je even behoefte hebt aan een moment voor jezelf: met de nieuwe Dove DermaSpa producten verander je elke badkamer om in een ‘niet storen SVP’ plek voor jezelf. Plus: ook voor mannen vind je in de pop-up store speciale giftsets.

Verras een dierbare met een origineel cadeau: je kunt in de Dove pop-up store een persoonlijke boodschap laten plaatsen op een flacon Dove Douchecrème.

De Dove pop-up store zit in de Utrechtsedwarsstraat 67, 1017 WC Amsterdam. En is dagelijks geopend vanaf 10 uur (op 20 december om 12 uur) tot 18 uur (op 17 december tot 21 uur, op 19, 20 december tot 17 uur en op 24 december tot 16 uur.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com