You are here: Home » Eten & koken » December eettip: Truffeldiner bij 5&33

December eettip: Truffeldiner bij 5&33

geschreven door Constance

Wil je in de december maand genieten van een heerlijk truffeldiner? Dat kan bij 5&33 Kitchen & Bar in Amsterdam (Art’otel). Het diner bestaat uit heerlijke smaakvolle en pure gerechten waaronder de beroemde huisgemaakte Tagliolini met zwarte truffel, ook wel het zwarte goud genoemd. Voor de internationale maand van de truffel heeft de nieuwe Chef van 5&33, Nadia Frisina, een exclusief truffelmenu samengesteld.

5&33

Om de dag worden er verse truffels geleverd bij 5&33 rechtstreeks afkomstig uit Umbrië, Italië. De truffels worden vervolgens nauwkeurig geselecteerd en gewogen door chef Nadia en verwerkt in heerlijke recepturen. Gedurende het truffelseizoen (t/m 24 december as.) laat 5&33 haar gasten graag deze bijzondere kwaliteit truffels ervaren. Naast het menu van zwarte truffel, kan er ook gekozen worden voor een luxere variant met witte truffel. En heerlijk om dit te combineren met een wijnarrangement dat speciaal afgestemd op deze bijzondere truffelgerechten.

En dit is de Signature dish van Chefkok Nadia Frisina: Risotto Carnaroli, Franciacorta Prosecco & Castelmagno kaas geserveerd met witte truffel uit Umbrië. Dit gerecht is echt een aanrader voor de feestdagen, kijk voor het recept op 5and33.nl.

truffelpasta

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com