You are here: Home » Accessoires » Christmas Gift tour Amsterdam

Christmas Gift tour Amsterdam

geschreven door Constance

Afgelopen week was er een speciale Christmas Gifttour in Amsterdam en ik ben erbij geweest. De tour bestond uit een make-up advies, sieraden tips en de lancering van de nieuwe parfumlijn.

christian-faye-wenkbrauwpoeder-set

Allereerst kregen we, onder het genot van een drankje, een wenkbrauw touchup. De wenkbrauw staat meer dan ooit in de schijnwerpers en met de producten van Christian Faye is dat een fluitje van een cent.  Ik heb zelf helemaal geen volle wenkbrauwen maar met de semi-permanente poeder en de sjablonen zien zelfs die van mij er veel voller uit. Je doet wat poeder op de (bijgeleverde kwast) en daarna plaats je het sjabloon boven je ooglid op je wenkbrauw. Vervolgens ga je met de kwast van buiten naar binnen toe, dus tegen de haargroei in, en dat is alles. Je moet er alleen wel voor zorgen dat de haartjes vetvrij zijn en dan blijft de poeder de hele dag zitten, zelfs in de sauna of in de regen.

Miranda-Kerr Swaroviski

Daarna konden de paraplu’s te voorschijn gehaald worden en gingen we op pad naar de Swarovski store op De Dam. Bijna iedereen kent Swarovski van de kristallen beeldjes maar de collectie met sieraden en horloges is vele malen groter. En  ook de speciale Kerstcollectie die door het Australische model Miranda Kerr is ontworpen is zeer de moeite waard. De Stardust Collection is uitgebreid met nieuwe kleuren en modellen, zoals roségoud en donkerblauw. En wist je dat je voor de Slate wikkelarmbanden een verlengstukje hebt, waarmee je deze armband ook in je haar of als ketting kan dragen.

l occicitane  pierre herme

 

Vervolgens gingen we richting de Heiligeweg, nl. naar L’Occitane. En dit Franse merk heeft een 2-tal nieuwe geuren gelanceerd ism. Pierre Hermé, en dit zijn limited editions en dus eenmalig. De Pamplemouse-Rubarbe is een unisex geur en is een kruidige maar toch ook frisse combinatie van grapefruit en rabarber. Jasmin-Immortelle-Néroli is een typische damesgeur waarbij jasmijn gecombineerd is met wilde oranjebloesem en de Corsicaanse bloem Immortelle. De complete serie bestaat verder uit showergel, handcrème, zeep en een lippenbalsem en er zijn natuurlijk ook mooie giftsets te koop.

Ik heb tijdens deze tour voldoende inspiratie opgedaan voor verschillende Kerst- en Sinterklaascadeaus en ik hoop dat ik jullie ook op weg heb geholpen met wat tips.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com