Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Addy van den Krommenacker jurk voor Vente-Exclusive.com

Addy van den Krommenacker viert dit jaar zijn 65 jarig jubileum en om dit te vieren gaat hij een exclusieve jurk ontwerpen voor Vente-Exclusive.com.

addy van den krommenacker voor venteexclusive

Addy ziet dit ontwerp als dé kans om een breder publiek kennis te kunnen laten maken met zijn ontwerpen en Vente-Exclusive.com is hiervoor het juiste platform en biedt hem deze kans. De couturier omschrijft de jurk als: ‘The ultimate must have dress’, een ultiem multifunctioneel en tijdloos item dat elke vrouw nodig heeft in haar garderobe.

De jurk die Addy van den Krommenacker ontwierp is herkenbaar aan de mooie snit, het bijzondere kleurgebruik en de fijne materialen. Daarnaast is de jurk voor iedere vrouw geschikt en in elke maat beschikbaar. De tijdloze Addy dress valt zeer flatteus en elegant. `Het item is als cocktail jurk te dragen, maar je kunt er ook een casual look mee creëren in combinatie met een vest’, aldus de Addy. De jurk bestaat uit twee delen; de onderrok is een lurex gouden wieber en het bovenstuk is zwart padded. De verschillende onderdelen zorgen ervoor dat het geheel een tijdloze combinatie vormt en is de eerste week van december exclusief verkrijgbaar via Vente-Exclusive.com (€ 149,-).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?