Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • River island Studio Collection, deel 2 River island Studio Collection, deel 2
shoppen

River Island lanceert STUDIO COLLECTION

Vanaf vandaag kan je online de River Island STUDIO COLLECTION bestellen, en dit is een premium collectie waarbij de focus ligt op sophisticated investment pieces. De Studio lijn staat voor effortless chic. Binnen de collectie wordt gebruik gemaakt van alleen de beste stoffen, materialen en exclusieve patronen.

river island studio collection
De Studio collectie bestaat uit 20 chique items die één voor één zorgvuldig zijn ontworpen door het design team van River Island. De investment pieces bestaan uit een biker zijden blouse, krijtstreep culottes, kasjmier trui en een cape-suit jacket. Het kleurenpalet beperkt zich tot donkere tinten zoals diep donkerbruin en een combinatie van zwart met licht grijs. Highlights van aardetinten maken de collectie af.

river island studiocollection

 

De Studio collectie is gemaakt van de mooiste stoffen zoals wol, kasjmier, zijde en shearling. De avondkleding richt zich op gebreide jurken en flared broeken. Items met gouden ritsen transformeren every day items, zoals een biker jacket, in nighttime must haves! Outerwear staat centraal met lange en mouwloze jassen en a-lijn rokjes, schapenvacht gilets en zijden blousjes breiden de opties voor avondkleding uit. Daarnaast zien we een sophisticated double-breasted crombie en een lange fur cuff coat die de perfecte must haves zijn voor de winter.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?