Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Jarre Technologies lanceert de AeroSkull Nano

Ben je op zoek naar een speaker die echt anders dan anders is, dan is de AeroSkull Nano van Jarre Technologies een echte eye catcher op je bureau of eettafel.

AeroSkull Nano 1

De Aeroskull was er al in de versies XS en HD en daar is nu de mobiele AeroSkull Nano bij gekomen. De AeroSkull Nano is met zijn lengte van 7 cm en gewicht van 100 gram ultracompact, maar beschikt toch over een ongelooflijke energiecapaciteit en heeft ie een oplaadbare batterij met een gebruiksduur van maar liefst 8 uur. De twee luidsprekers en de versterker staan samen garant voor een totaal geluidsvermogen van 6 watt en is ie compatibel met Bluetooth 4.0, heeft hij A2DP-functionaliteit en is hij uitgerust met een jackingang. De AeroSkull Nano is er in 5  verschillende kleuren: chroom, mat wit, mat zwart, goud en rood.

_AeroSkull Nano 2
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?