Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
shoppen

Philips introduceert nieuwe VisaPure opzetborstel

Het is alweer 2 jaar geleden dat ik (en Testman) kennis maakten met de Philips VisaPure en we hebben deze gezichtsreiniger indertijd ook getest. (Die test kan je hier nalezen.) Inmiddels zijn er 4 nieuwe VisaPure apparaten bijgekomen én is de collectie met opzetborstels verder uitgebreid.

visapure anti-blemish

Deze week heb ik, van Philips, de nieuwste opzetborstel ontvangen; de Anti-Blemish die onzuiverheden van je huid tegengaat. De Anti-Blemish borstel is bedoelt voor alle vrouwen (en jonge meiden) die last hebben van huidonzuiverheden of acné. De Philips VisaPure Anti-Blemish verwijdert tot 50% meer dode huidcellen dan als je je huid met de hand schoonmaakt en hierdoor krijgen vuil en talg minder kans om je poriën te verstoppen. En je kunt de VisaPure gebruiken samen met je huidverzorgingsproducten.

visapure borstels

Om je huid ’s ochtends & ’s avonds te reinigen zijn er 4 verschillende borstels; voor de normale tot gecombineerde huid/voor de gevoelige huid/voor de extra gevoelige huid/voor de onzuivere huid.

Als extra kan je ’s avonds de Deep-Pore borstel gebruiken voor een extra diepe reiniging van de poriën. En de Exfoliate borstel verwiijdert alle dode huidcellen en deze kan je 1x per week gebruiken. (Beide borstels zijn geschikt voor alle huidtypes.)

Deze opzetborstels zijn te gebruiken op alle VisaPure modellen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?