Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
shoppen

Test; Sony h.ear hoofdtelefoon

Ik heb 2 weken geleden de nieuwste Sony h.ear 0n-ear hoofdtelefoon gekregen en ik heb deze uitgebreid getest. De h.ear headsets (en de bijpassende Walkmans) zijn er in 5 verschillende kleuren; viridian blue, cinnabar red, charcoal black, lime yellow en bordeaux pink.

sony h.ear on

De h.ear hoofdtelefoons zijn er in 2 modellen, in-ear en on-ear (dit is het model dat ik getest heb). De ‘h.ear on NC’-hoofdtelefoon heeft diaframa’s die een coating van titanium hebben en hierdoor heb je geen last van trillingen en kan de 40 mm-HD driver geluiden tot 60 kHz reproduceren. De headset kan worden opgevouwen en in het bijpassende reistasje worden opgeborgen. En je kunt niet alleen muziek luisteren maar ook je telefoongesprek aannemen, en met de Android Smart Key app kan je je telefoon veranderen in een muziekspeler.

h.ear new york

Nu heb ik de Sony h.ear on NC headset meegenomen naar New York voor de test en er zijn me een aantal zaken opgevallen. De hoofdtelefoon sluit achtergrondgeluiden, zoals gesprekken om je heen, het geratel van de metro en andere bijgeluiden, goed af maar ik kon de omroepen in de metro en de bus gewoon horen. Verder heb ik niet zo’n groot hoofd en zijn de meeste hoofdbanden vrij breed en/of zwaar en dan na een tijdje zit zo’n headset niet meer comfortabel. En ik krijg ook vaak last van de oorschelpen die pijn aan mijn oren doen en/of zweterig worden. Van deze 2 ‘problemen’ heb ik geen last gehad met de h.ear headset.

h.ear on headset

En wil je je set compleet maken? Sony heeft een bijpassende Walkman gelanceerd en door de combinatie van deze Walkman en de Hi-Res audio-compatibele hoofdtelefoon, met digitale ruisonderdrukking, kan je naar muziek luisteren zonder vervelende omgevingsgeluiden.. Daarnaast zorgt de DSEE HX technologie voor een verbetering van gecomprimeerde muziekbestanden zoals MP3’s, waardoor deze nu afgespeeld worden in nagenoeg Hi-Res audio-kwaliteit, dus hoor je de muziek zoals de artiest of band het bedoelt heeft. Dankzij LDAC, een nieuwe audiotechnologie van Sony, is het bovendien mogelijk om draadloos kwaliteitsvolle audio via Bluetooth te beluisteren. LDAC verzendt driemaal zoveel data (Bluetooth A2DP, SBC (328 kbps, 44,1 kHz)) en zorgt voor een verbeterde draadloze luisterervaring. De nieuwe Walkman is er met 16 GB of 64 GB geheugen en dit kan via de microSD-kaartsleuf worden uitgebreid en de batterij gaat 50 uur mee.

h.ear set
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?