Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport
  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • Sans Soucis Outdoor Protection Sans Soucis Outdoor Protection
  • CATRICE & essence najaarscollectie CATRICE & essence najaarscollectie
shoppen

essence Halloween Look

Op 31 oktober as. is het weer zover; pompoenen, trick or treat ofwel Halloween! essence heeft alle producten die je nodig hebt voor de perfecte Halloween look!

essence halloween

De essence Halloween look begint met een egale teint. Gebruik als basis make-up zoals essence pure nude make-up. De foundation heeft een  ultralichte textuur en natuurlijke finish. Oneffenheden worden verhuld en de make-up heeft een subtiele matterend effect. Tip: neem voor Halloween een tikje bleker dan normaal.

Een wilde oogopslag is een must voor de Halloween look. De multi-action mascara geeft je wimpers extra volume, zichtbare lengte en een geweldige definitie. De diepzwarte textuur van de smokey 2 in 1 kohl liner is ideaal voor smokey eyes. Het potlood brengt aan als een kohl kajal en heeft de kleurintensiteit van een eyeliner. Een vleugje metal glam eyeshadow (06 miss tangerine) tovert je om in een pumkin! Tip: maak ook je binnenkant van je ogen pikzwart voor een extra donkere blik.

Vertel een urban legend met zwarte essence longlasting lipstick (19 black gossip) en deze lipstick is ook prachtig te combineren met de rode longlasting lipstick (02 all you need is red).

essence Halloween nagels

Met de nagels kun je alle kanten op deze Halloween; the gel nail polish (46 black is back) geeft een classy zwarte nagellook, de gouden the gel nail polish (44 on air) geeft een vleugje glamour in het donker. Welke nagellakkleur je stijl ook kiest, de nail & cuticle tattoo liner maakt hét stijlstatement op deze feestdag. Teken spinnenwebben, bloeddruppels, vleermuizen en leef je uit deze Halloween!

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?