You are here: Home » Accessoires » Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires

Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires

geschreven door Constance

Afgelopen weekend heb ik een 3-tal Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires ontvangen van MobileFun.nl en deze ga ik voor jullie testen, dus binnenkort lees je deze reviews. De 3 producten zijn de Olixar Full Cover screenprotector, de Samsung Wireless Charger en de Samsung universal Desktop Dock.

samsung accessoires

De Olixar Full Cover screenprotector is gemaakt van een flexibele folie en hierdoor wordt het gebogen scherm volledig beschermt, incl. de randen. De Olixar Curved Screen Protector zit bijna onzichtbaar op het scherm van de S6 Edge+, je krijgt een uitstekende bescherming, zonder dat er noodzaak is om compromissen te sluiten op de bescherming van je scherm. De Olixar Curved Screen Protector heeft een 6H gewaardeerde film, dat veel van de dagelijkse stoten en krassen van je telefoon kan verdragen. Nu is het soms niet eenvoudig om zo’n folie aan te brengen, dus ik ben erg benieuwd of de folie gemakkelijk op het scherm bevestigd kan worden.

olixar-samsung-galaxy-s6-edge screen protector

 

De Samsung Wireless Charger is een zgn. draadloze Qi oplader. En deze officiële Samsung oplaadpad is thuis of op kantoor de oplaadoplossing voor je telefoon. Je bent nl. verlost van kabels en snoeren. Met de Samsung Qi Wireless Charging Pad kan je je S6 Edge+ draadloos opladen via een elektromagnetische veld en inductieve koppeling die een energie-lading heeft van het oplaad pad naar je telefoon, om op te laden. De lader heeft een automatische uitschakeling functie die voorkomt dat je Galaxy  S6 Edge+ het laden voortzet als het al vol zit, maw. het is een meer efficiëntere oplaad oplossing tov. de traditionele opladers. En deze oplader heeft een LED-display waarop je kan of je telefoon nog wordt opgeladen of dat ie vol is.

samsung qi

En tenslotte heb ik ook nog de Samsung Universal Desktop Dock gekregen. Dit dock laadt elke Samsung Galaxy (of andere micro-USB smartphone/tablet)  op en door de perfecte kijkhoek kan je met deze desktop dock foto’s bekijken en meldingen controleren. Of speel audio vanaf je smartphone af met behulp van de audio line out aansluiting zodat je ook een externe luidspreker kan aansluiten. En zo transformeer je je smartphone in een entertainment center, terwijl het je telefoon of tablet op hetzelfde moment aan het opladen is. En deze houder is klein, compact en draagbaar waardoor je de houder gemakkelijk mee op reis kan nemen.

samsung houder en lader

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com