Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Affordable Art Fair Amsterdam Affordable Art Fair Amsterdam
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • Donder en bliksem in je huiskamer Donder en bliksem in je huiskamer
  • Azulejos…Niet zomaar een tegel Azulejos…Niet zomaar een tegel
  • Van snelle schets naar design meubel Van snelle schets naar design meubel
shoppen

Affordable Art Fair Amsterdam 2015

Het is dit jaar alweer de 10e keer dat de Affordable Art Fair Amsterdam plaats vindt. En dit ook dit jaar,  vanaf as. donderdag (29 oktober) t/m zondag 1 november, barst het in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord weer van de musthaves. De 10e editie heeft een speciaal Italiaans tintje met het Exchange Program van Italiaanse en Nederlandse galeries die eerder dit jaar ook deelnamen aan de Affordable Art Fair Milaan.

AAF

 

Dus ben je op zoek naar kunst, bijv. voor boven je bank, in je inloopkast, op je bureau of in het konijnenhok? Of wil je een origineel verjaardags-, Sint- of Kerstcadeau? Je kunt bij de Affordable Art Fair al terecht vanaf euro 100 en als je het echt breed wilt laten hangen kan je ook een mooi kunstwerk voor euro 6000 scoren. En er is kunst te bewonderen bij 65 verschillende nationale en internationale galeries.

 

Ook kan je stemmen en meebepalen wie de ‘Ongekend Jong Talent Show’ wint, genieten van een aperitief of heerlijk hapje bij één van de foodtrucks terwijl je kinderen creatief aan de gang gaan met verf bij Kids Space, of boek een ‘affordable’ lezing. En je kan je aankoop gelijk laten inpakken bij de speciale inpakservice, zodat alle kunst gelijk mee naar huis kan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?