Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Karin Luiten heeft een nieuw kookboek; Slim zónder pakjes en zakjes Karin Luiten heeft een nieuw kookboek; Slim zónder pakjes en zakjes
shoppen

Sinterklaastip; kookboek De Vrolijke Tafel

Gisterenmiddag was het zover, Karin Luiten haar nieuwste kookboek ‘De Vrolijke Tafel’ werd gelanceerd en natuurlijk was lifestyle.blogo.nl hierbij. (De lancering vond natuurlijk plaats bij dé kookboekwinkel van Nederland, Mevrouw Hamersma.)

de vrolijke tafel

 

Karin, bekend van koken.blogo.nl en kokenmetkarin.nl, heeft met de ‘De Vrolijke Tafel’ een heel ander kookboek geschreven dan dat wij van haar gewend zijn. Dit 10e (!) kookboek is een kookboek met 13 eetfeestjes met vrienden, familie, collega’s of de buren. Maar natuurlijk wel met Karin haar basisprincipe ‘kleine moeite, groot effect’, dus geen cheffy gefriemel, maar volle, kleurrijke schalen om samen te delen.

tafel aangekleed

Het zijn allemaal gerechten die je makkelijk kunt voorbereiden en meenemen. Een spontane zomerpicknick in het park, een zwierige pastaparty, een Bollywood tv-avondje met hartverwarmende Indiase curries, of waan je even in Frankrijk met een feestelijke buitenlunch. En als je nooit etentjes geeft maar je houdt wel van lekker eten, ook daarvoor is de De Vrolijke Tafel een perfect boek want alle recepten zijn ook gewoon geschikt voor een doordeweekse donderdag thuis met z’n tweetjes of viertjes.

de vrolijke tafel taart
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?