Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera
  • Thule Atmos beschermt je iPhone 7 Thule Atmos beschermt je iPhone 7
  • Thule wandelwagens en kinderdragers Thule wandelwagens en kinderdragers
  • Test; Thule Covert cameratas Test; Thule Covert cameratas
  • Test; Thule Crossover Trolley Test; Thule Crossover Trolley
  • Test; Thule Crossover trolley Test; Thule Crossover trolley
shoppen

Test; Thule fietsmand Pack ’n Pedal

Inmiddels fiets ik alweer ruim een week rond met de Thule Pack ’n Pedal fietsmand op mijn e-Bike. Ik wilde de mooi Pack ’n Pedal Basket graag op mijn e-Bike installeren aangezien de meeste e-Bikes bredere bagagedragers hebben en ook zit vaak de accu onder de bagagedrager.

fiets met mand

Je kan deze fietsmand aan de voorkant bevestigen of achterop en dat kan met de speciale Thule (bagage)drager maar dus ook rechtstreeks op de fietsbagagedrager. Het liefste had ik de mand voorop gehad, maar doordat ik een verende voorvork heb wordt het afgeraden om dan een boodschappenmand op het voorwiel te bevestigen.

De drager van mijn e-Bike is breder dan die van een ‘normale’ fiets en aan de achterkant loopt ie iets omhoog. Verder zit ook bij mij de accu onder de drager. Ik wilde ook graag mijn dubbele fietstas laten zitten, zodat ik mijn boodschappen goed kwijt kan.

mand met tas

Je kan de mand op 2 manieren bevestigen, in de breedte of in de lengte en hij past dus op elke maat bagagedrager want je kunt de steunen op elke maat afstellen. Er worden 4 steunen bij de Pack ’n Pedal geleverd zodat de mand goed stevig vast gezet kan worden. Doordat ik dus perse mijn fietstas wilde laten zitten kon ik de mand maar met 2 steunen vastzetten en dat is echt stevig genoeg. Ik heb, bij de installatie, de accu uit de houder gehaald (wel even testen voordat je de alles vastzet of de accu weer in de houder past nadat de steunen op de juiste plek zitten). De houders ge├»nstalleerd, de mand op de houders gezet en de schroeven aangedraaid en dat was alles. Dus ik heb nu nog meer plek voor mijn boodschappen.

mand bovenkant
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?