You are here: Home » Beauty » Nieuwe eau de toilette; ARI by Ariana Grande

Nieuwe eau de toilette; ARI by Ariana Grande

geschreven door Constance

Vanaf volgende maand is, exclusief bij Douglas, de eau de toilette ARI by Ariana Grande verkrijgbaar. ARI by Ariana Grande is een geur die de persoonlijkheid van deze populaire zangeres vertegenwoordigd.

Ari by Ariana Grande

De geur is  een combinatie van fruit en bloemen.  De topnoten zijn peer, grapefruit en framboos. De hartnoten zijn musket, rozenknopen en vanille orchidee. En de basisnoten zijn marshmallow, muskus en blond hout. ARI by Ariana Grande zit verpakt in een diamantvormige fles en heeft gouden accenten. Op de fles zit een (verwijderbare) witte pluche bal, als knipoog.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com