You are here: Home » Gadget nieuws » Mondaine lanceert haar eerste smartwatch

Mondaine lanceert haar eerste smartwatch

geschreven door Constance

Vorige week heeft Mondaine (bekend van de Zwitserse stationsklok horloges) haar eerste smartwatch in Nederland geïntroduceerd; de Mondaine Helvecita No 1. En is de allereerste Swiss-made smartwatch.

mondaine

De Mondaine Helvetica No 1 Smart laat in 1e instantie weinig tot geen overeenkomsten zien met de blinkende LED schermen van andere smartwatches want het model lijkt precies op de standaard Mondaine Helvetica Bold. Het verschil zit in de wijzerplaat op zes uur. Dit is geen kleine secondewijzer of een maandaanduiding, maar een analoge vertaling van de smart technologie dat zich in het hart bevindt van dit unieke uurwerk.

In dit uurwerk is de allernieuwste smart technologie gefocust op het monitoren van beweging en slaap, met MotionX bewegingsmeter, Sleeptracker slaapmonitor, slaapcyclus alarms, Get-Active alerts en Smart coaching  en al je gegevens worden opgeslagen in de MotionX cloud.

Power MotionX is het horologische smartwatch platform dat de communicatie tussen het horloge en elk ander apparaat beheert, zoals iPhone of Tablet (iOs en Android), dmv. de speciaal ontwikkelde app.

mondaine smartwatch

De Mondaine Helvetica No 1 Smartwatch in de Helvetica Bold uitvoering heeft een klassieke gematteerde stalen kast, witte wijzerplaat, saffier glas en een zachte lederen band en ligt vanaf half oktober as. bij de Nederlandse juweliers, designwinkels en warenhuis

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com