Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
  • Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE
  • Bedlinnen bij Dille & Kamille Bedlinnen bij Dille & Kamille
  • Ikea ANVÄNDBAR Collectie Ikea ANVÄNDBAR Collectie
shoppen

IKEA HEMSMAK limited edition voor in de keuken

Het najaar is bij uitstek geschikt voor het inmaken van fruit en groenten, maar ook voor het wekken van jam. Of maak je liever zelf limonade of bak je graag koekjes of taarten? We worden steeds creatiever in de keuken en daarvoor heeft IKEA een speciale limited edition gelanceerd; HEMSMAK.

hemsmak

HEMSMAK bestaat uit een complete serie voorraadpotten, flessen en blikken om al je voedsel in te bewaren of te serveren, met als kers op de taart? De bijbehorende decoratie’s want hiermee geef je .je voorraadpotten een persoonlijk tintje of je tovert ze om tot een origineel cadeau. De HEMSMAK collectie is nu verkrijgbaar bij IKEA maar op = op.

04_PH128237_1
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?