Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
wonen

Scandinavian Vintage 2015 -2016

Nu er een nieuw seizoen voor de deur staat, is het tijd om je interieur weer een beetje te vernieuwen! Voor 2015 en 2016 is de Retro Scandinavian trend nog helemaal hot! Deze woonstijl kenmerkt zich door vrolijke Scandinavische meubels uit de jaren 60 en 70.

Dit jaar zagen we ze al, de retro sofa’s met een houten meubelframe, ronde vormen en taps toelopende pootjes van stoelen en banken. Het kleine formaat is ideaal voor kleinbehuisde. Gecombineerd met opvallend gekleurde stoffering word deze stijl een vrolijke eyecatcher in huis en blijft ook zeker in 2016 de trend!

Vind je deze kleuren te fel en houd je meer van pastel?

De Cream Ceramics trend doet het ook goed met vintage meubels.

Lichtgrijs, crème wit, pastel mint of zalmroze; het zijn kleuren die allemaal terugkomen in 2016. Je interieur oogt met deze kleuren niet alleen ruimtelijker, maar ook fris en vriendelijk. Schilder je muren bijvoorbeeld in één van deze kleuren of gebruik een mooi behangetje met deze kleurtinten.

Ook je meubels en accessoires mogen een trendy kleur hebben Een lichtgrijs bankstel is bijvoorbeeld helemaal hip. En lampen zijn in steeds meer pastelkleuren verkrijgbaar. “Het mooie van de Cream Ceramics trend is dat vintage meubels hier heel goed in passen!

Geen donkere dagen op komst met deze stijl in huis!

Lizette Zeef, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?