You are here: Home » Accessoires » Test; Veho M6 360 Mode Retro Bluetooth Speaker

Test; Veho M6 360 Mode Retro Bluetooth Speaker

geschreven door Constance

Afgelopen weekend heb ik, via Gearzap.com, de Veho M6 360 Mode Retro Bluetooth Speaker en ik ga deze voor jullie testen. Je kan de Veho M6 360 Mode Retro BT speaker aansluiten op je telefoon, tablet of computer.

veho

Deze speaker heeft een retro look maar is voorzien van alle moderne snufjes zoals duale akoestische drivers met een krachtig stereogeluid. Aan de bovenkant kan je het volume regelen en aan de achterkant zitten de aansluitingen voor de oplader en de 3.5 mm line-in poort voor alle apparaten zonder BT. Als de speaker is opgeladen dan gaat de accu (1800 mAh) 8 uur lang mee en eenmaal aangesloten op de oplaadkabel is deze speaker zo weer vol.

knopjes veho

En mocht er en telefoongesprek binnenkomen dan schakelt de Veho M6 360° Mode Retro Bluetooth Speaker over en kan je gelijk je gesprek beantwoorden, want deze speaker beschikt over een ingebrouwde microfoon. En dit ook handig bij Conference Calls of Skype, Google Spots, FaceTime en meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com