You are here: Home » Interieur » Kleur en gezelligheid

Kleur en gezelligheid

geschreven door

Deze woning laat goed zien wat kleur doet in een ruimte. De keuken is hier nog helemaal wit en oogt heel licht , maar ook heel steriel.

De houten tafel geeft als enige een warme toon aan de ruimte. De grijze omlijsting van de keukenkasten geeft een mooie insteek voor een kleur op de muur.

Nu de kleur van de omlijsting van de kasten is overgenomen op de muur, krijgt de keuken meer warmte en door het contrast springt de keuken er nog meer uit. Ook de witte kuipstoeltjes vallen zo veel meer op en krijgen de aandacht die ze verdienen.

De tegenoverliggende muur wordt meegenomen in dezelfde kleur als in de keuken, zodat de kleur ook terugkomt in de aangrenzende woonkamer.

Ook het lage zwevende dressoir over de gehele muur zorgt ervoor dat de keuken visueel wordt verbonden met de woonkamer. Hierop is ruimte genoeg voor mooie accessoires en verzamelingen.

Door het kleed in de kleur van de muur te nemen is ook hier weer alles met elkaar verbonden en zorgt dat het één geheel wordt.

Tegelijkertijd geeft het kleed meer sfeer en gezelligheid en geeft samenhang aan de verschillende meubelen door ze met elkaar te verbinden tot één zithoek.

Bron: Home Designing / Triple D

Belinda Elshuis, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Keukens De Abdij 16 september 2015 - 09:39

Echt een prachtige interieur! Als keukenbedrijf gaat onze aandacht vooral naar de keuken. We zien hier zowat elke trend van 2015 terug: een witte en cleane keuken, houten accenten en een accentmuur voor dat tikkeltje extra! De witte keuken is één van de populairste modellen bij Keukens de Abdij: http://keukensdeabdij.be/nieuws/de-verschillende-keukenstijlen-van-keukens-de-abdij-20/ Alvast veel plezier in deze prachtige keuken

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com