You are here: Home » Accessoires » Parrot introduceert de Zik 3

Parrot introduceert de Zik 3

geschreven door Constance

Na de Parrot headsets Zik, Zik 2.o is er nu de Parrot Zik 3. En ook de Zik 3 (verkrijgbaar vanaf eind 2o15) is wederom ontworpen door (mijn favoriete) ontwerper Philippe Starck en zijn motto voor de Zik 3 is; ‘gewoon mooi, volledig draadloos, hyper intuïtief, hoogtechnologisch, compatibel met alle moderne apparaten waaronder de Apple Watch en Android Wear.’

De Zik 3 is er in nieuwe kleuren, een verbeterd design, draadloos opladen, hifi geluid, in combinatie met USB, en slimme onderdrukking van omgevingsgeluiden. De Zik 3 is modieus, wellicht iets vrouwelijk, en is er in glimmend namaak-krokodillenleer (zwart, bruin, groen of rood), klassiek leder (zwart met een extra grote hoofdband voor meer comfort) of met gedetailleerde stiksels in trendy kleuren.

Natuurlijk is ook deze Parrot Zik 3 draadloos en hij komt met een draadloze oplader en is compatibel met draadloze Qi-lader en na slechts 2 uur laden kan je 18 uur genieten. Je pairt de Zik 3 dmv. NFC of Bluetooth en de bediening zit op het hele oppervlak van de rechteroorschelp; een verticale beweging met je vinger regelt het volume, met horizontaal swipen ga je naar een ander nummer en tikken pauzeert de muziek.

zik 3

De Parrot Zik 3 merkt wanneer je hem afzet en pauzeert dan automatisch de muziek en als je hem weer opzet gaat ie ook weer verder. En in de Zik 3 zitten microfoons die het omgevingsgeluid tot wel 30 decibel dempen. Deze ANC-functie is handmatig in te stellen via de speciale headset app, maar kan het omgevingsgeluid ook automatisch wegfilteren. En het gepatenteerde algoritme zorgt er ook voor dat deze hoofdtelefoon niet het afgesloten gevoel van de buitenwereld geeft zoals andere gesloten hoofdtelefoons. Tijdens een telefoongesprek hoor je in deze modus bijvoorbeeld ook je eigen stem heel natuurlijk via de headset terug, voor optimaal luistercomfort zonder het gevoel afgesloten te zijn. Met door de ‘Voice HD’-technologie zorgt de Parrot Zik 3 voor een natuurlijke stemreproductie tijdens al je gesprekken, alsof degene waarmee je belt naast je staat.

Parrot_ZIK3_LEATHER-GRAIN_Black-1024x841 Parrot-Zik-2_Apple_Watch_Zik-App

 

De speciale ‘Parrot Zik’-app voor smartphones en tablets is nu ook compatibel met de Apple Watch en met Android Wear en je kunt er de hoofdtelefoon naar eigen smaak mee ‘tunen’, en naar muziek luisteren volgens de instellingen van de artiest zelf.
Parrot Concert Hall: Creëer de akoestiek van een huiskamer, een concertzaal of een jazzclub.
Equalizer: Pas de weergave van de Parrot Zik 3 op snelle en intuïtieve wijze aan.
Producer-modus: Regel je hoofdtelefoon als een studioprofessional via een hoogwaardige, volledig instelbare vijfbands-equalizer in combinatie met unieke ruimtelijke effecten.
TunedBy: Gebruik audio-instellingen die door artiesten zijn gecreëerd en luister naar hun muziek zoals ze zelf willen dat het klinkt via de Parrot Zik. Of download instellingen die zijn gecreëerd en gedeeld door andere Parrot Zik-gebruikers.

[youtube]https://youtu.be/FFIfcObVrrk[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?