Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
  • Leitz USB oplader en adapter in-een Leitz USB oplader en adapter in-een
  • Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires
ladygadgets

Leitz snellader op creditcard formaat

Speciaal voor de iPhone en de iPod heeft Leitz de Complete Credit Card Power Bank, ofwel een extra batterij op creditcard formaat.

Leitz Complete Credit Card Power Bank met credit card-lr

Ik reis altijd met een losse accu en de meeste accu’s zijn behoorlijk, zwaar en/of lomp. Daarom is de Leitz Complete Credit Card Power Bank niet alleen reuze handig maar ook nog eens heel gemakkelijk mee te nemen, mede door de ingebouwde lightning kabel. De lader is superdun en zo klein dat hij zelfs in je portemonnee past.

Binnen 5 minuten heeft de Credit Card Power Bank je batterij alweer op 10% staan en in 1 uur is je device voor de helft opgeladen. Dankzij een capaciteit van 1350 mAh kan hij een iPhone 6 voor 40% opladen, genoeg voor meer dan 5 uur beltijd. De lader schakelt zichzelf automatisch uit, zodat er geen power verloren gaat als je ‘m niet gebruikt. Dankzij de handige led-indicatie kun je bovendien zien hoe vol hij nog is. Via de meegeleverde usb-kabel kun je de Power Bank eenvoudig weer opladen, zo dat je ‘eerste hulp bij lege batterij’ snel weer klaar is voor gebruik.

Leitz Complete Credit Card Power Bank-2-lr
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?