Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging
shoppen

Essence trend edition ‘Happy Girls are Pretty’

Wat ziet je de wereld er anders uit als je je gelukkig voelt en een mooie glimlach is de mooiste make-up die er is. En daarom is de nieuwste essence trend edition ‘Happy Girls are Pretty’gebaseerd op jouw natuurlijke schoonheid.

image

De essence trend edition ‘Happy Girls are Pretty’ is van begin september tot half oktober as. in Nederland (in november in België) verkrijgbaar. Het kleurenpalet bestaat uit prachtige pasteltinten, gecompleteerd met bruin-nuances.. Met het ultradunne oogpotlood met extra dunne punt creëer je fijne en precieze eyeliner stijlen, terwijl de contouring set de gezichtslijnen accentueert. De nagels schitteren in zes coole kleuren met drie verschillende effecten. Het mooie dessin van een breiwerkje decoreert de blush en nagelvijl en doet dankzij het patroon verlangen naar de warme, gezellige tijd van het jaar.

essence happy girls are pretty – eyeshadow palette zijn verkrijgbaar in 2 versies met elk vijf kleuren: vanille, abrikoos, beige en drie verschillende bruintinten. Het bolletje wol met de tekst ‘knit’ (breien) danst over het hele palet en is een schattige eye-catcher.

essence happy girls are pretty – ultra slim eye pencil is een ultradun potlood met superdunne applicator en daardoor ideaal voor het trekken van fijne, precieze lijntjes. Er zijn 2 kleuren; koel grijs en trendy bruin.

essence happy girls are pretty – sheer lipbalm is een stickvormige lipstick. De lichte textuur (in 2 tinten; zacht roze en chic palissander) voelt prettig aan op je lippen en maakt ze heerlijk zacht.

essence happy girls are pretty – multi colour blush, met breipatroon in licht rosé, geeft je wangen een mooie lichtroze accent

essence happy girls are pretty – contouring set waarmee je je natuurlijke contouren kunt benadrukken. De matte contouring poeder geeft een subtiele schaduw, terwijl de lichtglanzende highlighter de jukbeenderen accentueert. De soepele textuur is gemakkelijk te blenden.

essence happy girls are pretty – nail polish in 6 pasteltinten. De lakken hebben coole effecten, variërend van regulier tot satijn. Ze geven een geweldige dekking en een hoogglans finish.

essence happy girls are pretty – 2 in 1 nail file, met hartjesprint. En met de ene zijde kun je ze verkorten, en met de andere shapen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?