Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • Test; Kruidvat Brow Tattoo Test; Kruidvat Brow Tattoo
  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer

Cotton Ball Lights

Trouwe lezers van woonmagazins hebben ze vast al eens voorbij zien komen tijdens het bladeren. Maar misschien ken je ze wel vanuit de wat specialere woonwinkels zoals Festen, kleine interieurzaakjes gericht op designproducten of natuurlijk de Cotton Ball Light store in Antwerpen. De mooie sfeervolle lichtslinger gemaakt van katoenen bolletjes, Cotton Ball Lights!

Wat zo leuk is aan dit concept, is dat je makkelijk van kleur kunt veranderen van bolletjes. Daarnaast zijn de losse bolletjes zo goedkoop, dat het bijna verslavend werkt steeds weer te veranden! Het lichtsnoer kost gemiddeld 8,95 euro en de losse bolletjes gemiddeld 0,75 cent. Tuurlijk kun je ze ook online bestellen, dit bijvoorbeeld op de gelijknamige site van het product. Hier kun je met een tool makkelijk zelf je slinger samenstellen. Zo krijg je meteen een goed beeld van het eindresultaat.

Eerst maak je een keuze uit hoeveel lichtpunten de slinger bestaat. Dit kunnen 20, 35 of 50 bolletjes zijn. Ook kun je de kleur kiezen van het snoer. Naast het zelf samenstellen van de slinger kun je ook voorbedachte combinaties kopen als je zelf even geen inspiratie hebt.

Overdag door de mooie kleuren van de katoenen bolletjes een echte eyecatcher in huis, bijvoorbeeld aan een decoratieve houten trap of aan de kant van een kast. ’s Avonds fijne sfeerverlichting voor alle seizoenen. Ook leuk om in de zomer met droog weer onder de overkapping als feestverlichting te gebruiken maar ook prachtig op een mooie gedekte tafel.

Een absolute aanrader als fijne verwennerij voor je zelf of origineel cadeau voor een vriendin!

Enkele online verkooppunten zijn:

http://www.cottonballshop.nl/

http://www.truusenbregje.nl/

Sanne van den Eijnden, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?