You are here: Home » Accessoires » Cotton Ball Lights

Trouwe lezers van woonmagazins hebben ze vast al eens voorbij zien komen tijdens het bladeren. Maar misschien ken je ze wel vanuit de wat specialere woonwinkels zoals Festen, kleine interieurzaakjes gericht op designproducten of natuurlijk de Cotton Ball Light store in Antwerpen. De mooie sfeervolle lichtslinger gemaakt van katoenen bolletjes, Cotton Ball Lights!

Wat zo leuk is aan dit concept, is dat je makkelijk van kleur kunt veranderen van bolletjes. Daarnaast zijn de losse bolletjes zo goedkoop, dat het bijna verslavend werkt steeds weer te veranden! Het lichtsnoer kost gemiddeld 8,95 euro en de losse bolletjes gemiddeld 0,75 cent. Tuurlijk kun je ze ook online bestellen, dit bijvoorbeeld op de gelijknamige site van het product. Hier kun je met een tool makkelijk zelf je slinger samenstellen. Zo krijg je meteen een goed beeld van het eindresultaat.

Eerst maak je een keuze uit hoeveel lichtpunten de slinger bestaat. Dit kunnen 20, 35 of 50 bolletjes zijn. Ook kun je de kleur kiezen van het snoer. Naast het zelf samenstellen van de slinger kun je ook voorbedachte combinaties kopen als je zelf even geen inspiratie hebt.

Overdag door de mooie kleuren van de katoenen bolletjes een echte eyecatcher in huis, bijvoorbeeld aan een decoratieve houten trap of aan de kant van een kast. ’s Avonds fijne sfeerverlichting voor alle seizoenen. Ook leuk om in de zomer met droog weer onder de overkapping als feestverlichting te gebruiken maar ook prachtig op een mooie gedekte tafel.

Een absolute aanrader als fijne verwennerij voor je zelf of origineel cadeau voor een vriendin!

Enkele online verkooppunten zijn:

http://www.cottonballshop.nl/

http://www.truusenbregje.nl/

Sanne van den Eijnden, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Ello 10 augustus 2015 - 11:48

Kleine tip voor de Azië gangers onder ons: koop ze in bijv. Thailand, voor 4 euro per snoer!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com