Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Bobbi Brown presenteert Double Lining collectie

Bobbi Brown heeft een aantal nieuwe producten gepresenteerd waarmee de Double Lining Techniek verder kan worden geperfectioneerd.

bobbi brown double lining

En zoals de naam al doet vermoeden wordt bij deze techniek de eye liner laag voor laag aangebracht op de bovenste wimperrand. De Long-Wear Gel Eyeliner is hier de ideale tool voor. Het credo dan ook; ‘double the line, double the drama’ en ‘more is more’.

Ga vervolgens aan de slag met het aanbrengen van een diepe kleur oogschaduw. Tip: doe dit als de gel liner nog ‘nat’ is zodat de producten mooi worden ‘geblend’. Je brengt de producten het beste aan met de nieuwe Ultra Precise Eye Liner Brush.

image-2015-08-05En wist je dat je bij De Bijenkorf en bij Douglas speciale Bobbi Brown make-up lessen kan volgen want Bobbi gelooft dat iedere vrouw haar eigen make-up artiest kan zijn.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?