Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Test; Dyson Supersonic haardroger Test; Dyson Supersonic haardroger
  • Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE
shoppen

Fiat 500 Rivièra Maison

Ik heb zelf niet zo heel veel met auto’s maar er zijn modellen waar mijn hart van smelt, en daarvan is de Fiat 500 er een van. En nu is er limited edition Fiat 500 Rivièra Maison te koop, maar op = op want er zijn maar 100 auto’s beschikbaar.

Fiat 500 Rivièra Maisonn

De Fiat 500 Rivièra Maison (met TwinAir Turbo benzinemoter met 80 pk) heeft een luxe uitrusting, zoals een panoramisch, glazen zonnedak, luxueuze zwarte leren bekleding, 7-inch TFT-kleurendisplay en parkeersensoren. Het interieur, in de kleur Ambiance Ivoor, heeft Rivièra Maison accenten op het dashboard en de instaplijsten. De Fiat 500 wordt gespoten in de kleur Bianco Gelato (pastel wit) en heeft een zwart dak, 16-inch lichtmetalen velgen, chromen spiegelkappen en een Rivièra Maison badge op de deur.
De Fiat 500 Rivièra Maison is gedurende vier weken te bewonderen bij zes verschillende Rivièra Maison winkels: Den Haag, Rotterdam Alexandrium, Laren, Heemstede, Hoofddorp en Amsterdam Gelderlandplein en je kan hem bij Fiat bestellen (ook zonder de speciale stickers). En bij aanschaf van een Fiat 500 Rivièra Maison ontvangt je ook een exclusief Rivièra Maison pakket cadeau.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?