Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag tip: Magimix introduceert Le Pâtissier Moederdag tip: Magimix introduceert Le Pâtissier
  • Gadget Test: Magimix La Turbine à Glace ijsmachine Gadget Test: Magimix La Turbine à Glace ijsmachine
  • Gadget Test: Magimix ijsmachine Gadget Test: Magimix ijsmachine
  • Tests op ladygadgets.blogo.nl Tests op ladygadgets.blogo.nl
  • Magimix Stomer Magimix Stomer
  • Gadget Test: De Magimix Smoothie kit Gadget Test: De Magimix Smoothie kit
wonen

Magimix Compact 3200 XL als beste getest

Ik heb al bijna 10 jaar een Magimix in huis staan en wel de Magimix 4200. (Voor mijn test kan je hier terecht.) Inmiddels zijn er een aantal modellen bij gekomen, zoals de XL-versies en de Magimix Compact 3200 XL komt grote winnaar uit de bus bij de keukenmachinetest van de Consumentenbond en kreeg een 8,9.

Magimix Compact 3200 XL

Alle keukenmachines zijn getest op 15 keukenklusjes en de Magimix Compact 3200 XL klaarde alle klusjes zonder een centje pijn en heeft laten zien dat deze machine het voorbeeld is van een keukenmachine en foodprocessor in-een. Want hij kan hakken, snijden, raspen, brooddeeg kneden en slagroom en eiwit kloppen. De Consumentenbond heeft 10 keukenapparaten een aantal dingen laten doen, zoals  noten en kruiden hakken, wortel raspen, eiwit kloppen, mayonaise maken en aardappelchips snijden.

accessoires

De Magimix Compact 3200 XL (ideaal voor gezinnen/maaltijden tot max. 5 personen) wordt geleverd met 3 mengkommen, heeft een brede invoerbuis en hakt, blend, kneed, klopt, raspt en schaaft. Alle accessoires worden standaard bij deze Magimix geleverd, samen met een spatel en een receptenboek. En je kan je Magimix uitbreiden met ee Parmezaanrasp, citruspers en een bakkit.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?