You are here: Home » Huis & Tuin » Moederdagcadeaus van bloomon

Moederdagcadeaus van bloomon

geschreven door Constance

Je zorgzame moeder, je zus of vriendin die onlangs een kind heeft gekregen of je buurvrouw die altijd voor je klaarstaat: 10 mei is het moment om deze bijzondere persoon in het zonnetje te zetten. Met de vrolijkmakende bloemen van bloomon, die met extra zorg thuis worden geleverd, kun je de moeders in je leven verrassen. De online bloemist voor premium bloemen heeft verschillende cadeaus om de moederliefde te vieren – snel en gemakkelijk vanuit huis te bestellen.

Voor Moederdag heeft bloomon een speciale editie van de cadeaubos samengesteld. Deze ‘Moederdagbos’ is gevuld met de mooiste voorjaarsbloemen, zoals dromerige delphiniums, romantische rozen, en de allereerste pioenroos van het seizoen. De verse bloemen komen direct van de kweker, waardoor ze extra lang kunnen pronken in huis. De bos met luxe verpakking en het bijgevoegde kaartje met persoonlijke, hartverwarmende boodschap laat ongetwijfeld iedere moeder stralen. Het cadeau kan uitgebreid worden met een bijpassende limited edition vaas. En je kunt zelfs kiezen voor bezorging óp Moederdag. Doe je je bestelling voor vrijdag 8 mei (voor 19 uur) dan wordt het boeket op zaterdag 9 mei afgeleverd, en bestel je voor zaterdag 9 mei (17 uur) dan wordt het boeket op zondag 10 mei afgeleverd (hiervoor betaal je wel extra).

Niet alle dames hebben groene vingers. Droogbloemen zijn niet voor niks populairder dan ooit. Ze hebben weinig zorg nodig, gaan lang mee en zien er ook nog eens stijlvol uit. De bloomon Flowergram bestaat uit een houten standaard met negen staplaatsen voor de droogbloemen. Dit originele cadeau past gemakkelijk door de brievenbus. De limited edition Moederdageditie is gevuld met onder andere romantische roosjes, geurende lavendel en speelse grassoorten, exclusief voor bloomon gedroogd. Omdat de Flowergram via de brievenbuspost wordt bezorgd, is bezorging op Moederdag (zondag) niet mogelijk, maar wel op de dagen ervoor.

Als je degene die je in het zonnetje zet graag zelf een bezorgmoment wilt kunnen laten kiezen, is de bloomon giftcard een uitkomst. De waarde is afhankelijk van het formaat bos (en het aantal) dat je cadeau doet. De giftcard wordt feestelijk verpakt en met een persoonlijk kaartje door de brievenbus bezorgd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com