You are here: Home » Eten & koken » Naomi van As en Hands Off My Chocolate maken samen de unieke Fortune-reep

Naomi van As en Hands Off My Chocolate maken samen de unieke Fortune-reep

geschreven door Constance

Voormalig Olympisch hockeyster Naomi van As heeft samen met Hands Off My Chocolate een chocoladereep ontwikkeld: de Hazelnut Fortune Cookie-reep. Nu is Hands Off in principe geen voorstander van je chocolade delen, maar vooruit, in deze tijd is de reep wel een heel treffend cadeau voor iemand die een kleine opsteker kan gebruiken.

Want naast dat ‘ie enorm lekker is, zit er in iedere verpakking ook een persoonlijke gelukswens van Naomi. Én er is gedacht aan een spelelement. Ook best fijn nu we dit jaar de sportzomer moeten missen.

Naomi wilde geen healthy, sporty chocoladereep wilde, maar gewoon een lekkere reep. Na verschillende proefsessies viel haar keuze op een combinatie van donkere melkchocolade en lichte melkchocolade. Daarnaast is Naomi gek op hazelnoten, dus dit ingrediënt moest er sowieso in. Tijdens een volgende brainstormsessie werd er gesproken over topsport, en of Naomi in de factor geluk gelooft. Haar antwoord: “Geluk dwing je grotendeels af. Als je iets heel
graag wilt, dan kun je je eigen geluk creëren!”

Deze gedachtenflow, in combinatie met haar Chinese roots (haar oma is Chinees), bracht haar op het idee van de
Fortune-reep.

Met Naomi’s funny fortune wensen tovert ze iedere chocolate lover al een glimlach op het gezicht voordat er überhaupt een hap van haar reep is genomen. Daarnaast is ieder gelukspapiertje voorzien van een getal dat een bijzondere betekenis voor haar heeft. Denk hierbij aan Naomi’s rugnummer, haar geluksgetal en bijzondere
jaartallen.

Vanaf morgen, 8 mei, zal Naomi iedere vrijdag aan het rad van fortuin draaien. En met de getallen op de papiertjes zijn tijdens Wheel of Fortune mooie prijzen te winnen. Bewaar je gelukspapiertje(s) dus goed en houd de Hands Off-Instagram in de gaten!

Naomi van As neemt het stokje over van YouTuber Marije van der Made Dit is de tweede keer dat Hands Off My Chocolate een ultieme chocolate lover de kans geeft om te doen waar iedere choco-holic van droomt: het creëren van je eigen chocoladereep. Naomi’s reep is vooraf gegaan door de succesvolle Birthday Cake-smaak van de bekende vlogger Marije van ‘Dit Gebeurt Er Als’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com