You are here: Home » Huis & Tuin » Wereld Bijendag 2020

Wereld Bijendag 2020

geschreven door Constance

Ter ere van Wereld Bijendag op 20 mei as. komen tuinmerk WOLF-Garten en BLOOM met een duurzaam en origineel verjaardagscadeau: het Happy Bee Day pakket, bestaande uit een doosje zaadkogels en een bijpassende verjaardagskaart met plantbare confetti. Hiermee willen de merken op een praktische en positieve manier bijdragen aan het voorbestaan van de bij in de Nederland.

Met de WOLF-Garten zaadkogels trakteer je bijen op zomerse, kleurrijke bloemen waar ze dol op zijn. Bij aankoop van de zaadkogels ontvangen kopers een originele BLOOM verjaardagskaart met plantbare confetti. Zo heeft de jarige binnen no-time een walhalla aan bloemen en bijen in de tuin of op het balkon. Vanaf de 1e week in mei zijn de pakketten verkrijgbaar bij Intratuin, Life & Garden en Boerenbond.

Wereld Bijendag is een internationale dag om de rol van de bij te vieren  en deze werd in 2017 door de Verenigde Naties in het leven geroepen. Er is voor 20 mei als datum gekozen, omdat dit de geboortedag is van de in 1734 geboren Anton Janša, bekend als een pionier in de imkerij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com