Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
ladygadgets

Maak je smartphone beachproof

Sta je op het punt om op vakantie te gaan? En ga je een zonnig oord met een lekker tropisch strand opzoeken? Dan is het belangrijk om je smartphone beachproof te maken.

waterproof case

Allereerst is het natuurlijk wel handig als je smartphone genoeg geheugen heeft om al jouw spectaculaire foto’s, selfies en video’s op te slaan, dat kan op met een micro sd-kaart.

fietshouder

Ben je een fanatieke fietser, dan is het heel handig om je smartphone als navigatie apparaat te gebruiken, en dat kan veilig met een speciale fietshouder en case die je op het stuur vastmaakt. Zo blijft je smartphone droog en hou jij je handen vrij, wel zo veilig.

waterproof case met headset

Zand en water zijn de grootste vijanden van je telefoon, maar die geef je geen kans met een waterbestendige case en door de transparante voorkant kan je je touchscreen gewoon blijven gebruiken.  En wil je lekker muziek luisteren op je luchtbedje in het water? Kies dan voor de waterbestendige case, inclusief waterproof koptelefoon. Met de ingebouwde microfoon kun je zelfs veilig bellen op het water.

oplader op zonnecellen

En natuurlijk zorg je ervoor dat je accu altijd is opgeladen, en daarvoor is een mobiele charger onontbeerlijk. En met 2-in-1 powerbank laadt je telefoon op terwijl je muziek luistert via de ingebouwde luidspreker. En in zonnige oorden kies je natuurlijk voor een oplader op zonnecellen. De batterij laadt zichzelf op met de ingebouwde zonnecellen. Perfect dus om mee te nemen naar een dagje strand.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?