You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win; Kaspersky Total Security – Multi Device 2015

Mail & Win; Kaspersky Total Security – Multi Device 2015

geschreven door Constance

Iedereen gaat lekker genieten van zijn of haar vakantie en dan gaat natuurlijk vaak de laptop, smartphone en/of tablet mee. Maar heb je deze wel goed beschermd? Dat kan dmv. het Kaspersky Total Security – Multi Device 2015 pakket.

kaspersky total security multi device

En ik heb leuk nieuws want ik mag, namens Kaspersky, 5 Multi Device 2015 pakketten weggeven waardoor 3 devices, 1 jaar lang beschermd zijn (twv. euro 84,95 per stuk). En je kunt deze gebruiken op PC, MAC en Android.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze 5 pakketten? Geef hiervoor antwoord op deze vraag; ‘Wat is het bijzondere aan het Wachtwoord Beheer?’ Mail, voor 27 juli as., naam en adresgegevens naar; prijsvraag.blogo.nl@gmai.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Mail & Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com