You are here: Home » Beauty » Miss Sporty Tan Up Your World Bronzer

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzer

geschreven door Constance

In de hitte van de afgelopen, én aankomende, dagen wil je geen dikke lagen foundation of transparante poeder dragen maar toch een beetje een gezonde bruine kleur wel fijn. Miss Sporty lanceert een nieuwe bronzer, de Tan Up Your World Bronzer.

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzer 020 Hawaian Hula

Je kan Tan Up Your World Bronzer over je gehele gezicht verdelen of, net als een echte make-up artist, als shaper. Deze Miss Sporty bronzer is er 2 kleuren; Hawaiian Flower voor de wat lichtere huidskleur en de Hawaiian Hula is perfect als je al een mooi bruin kleurtje hebt, van jezelf of van de zon.

En ga je voor de ultieme ‘sunkissed look’, doe dan ook wat bronzer op je decolleté.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?