Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Lunch in Art’otel Amsterdam Lunch in Art’otel Amsterdam
  • Dineren bij restaurant De Saffraan met Groupon Dineren bij restaurant De Saffraan met Groupon
shoppen

Share a bill app

Ga je regelmatig met een grote groep vriendinnen of familie uit-eten en is altijd gedoe met de rekening? Zorg dan dat je de Share-a-Bill app op je smartphone hebt staan.

share-a-bill app

Want wie herkent dit niet? Je hebt met een aantal mensen gezellig gegeten en dan komt de rekening. En krijg je de eeuwige discussie, wie heeft wat gegeten en hoeveel moet je (incl. de fooi) neerleggen. Want de een had alleen maar een diet Cola met een soepje terwijl de ander heeft 2 glazen wijn, een groot stuk vlees én koffie met cognac genuttigd. Met de Share-a-Bill app (voor Android en iOs) vul je per persoon in wat er gegeten en gedronken is en je krijgt netjes te zien wat je moet betalen. En ligt er precies het juiste bedrag op tafel, dus iedereen blij. (En je kunt dit natuurlijk ook doen voor gezamenlijke vakanties, tripjes of dagjes uit.)

share a bill overzicht
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?