You are here: Home » Accessoires » Leitz Complete Multicharger XL

Leitz Complete Multicharger XL

geschreven door Constance

Altijd op zoek naar een vrij stopcontact om je smartphone, iPad, iPad, Tablet, e-Reader of ander device op te laden? Of je is oplaadsnoer alweer onvindbaar? Met de Leitz Complete Multicharger XL heb je altijd de juiste oplaadsnoeren bij de hand en kun je maar liefst vier apparaten tegelijk opladen, zelfs de grotere (smartphone)modellen.

Multicharger-XL-wit

De Leitz Complete Multicharger XL is ideaal op plaatsen waar niet zoveel stopcontacten voor handen zijn, en dat is niet alleen ideaal thuis of op kantoor maar ook in een hotelkamer of camping. De geïntegreerde kabelhaspels kunnen eenvoudig losgemaakt worden. Zo kun je je oplaadsnoeren niet alleen netjes wegwerken in de Multicharger XL, maar ze ook eenvoudig meenemen in je laptoptas. Bovendien worden er standaard diverse soorten oplaadsnoeren meegeleverd (o.a. mini-USB en micro-USB), zodat de originele opladers niet langer nodig zijn. De Multicharger XL biedt genoeg ruimte om verschillende apparaten tegelijk op te laden. Bovendien beschikt hij over een slimme schuifstandaard aan de voorzijde, speciaal voor tablets. Zo kun je je iPad of tablet staand of liggend op de Multicharger XL plaatsen en, terwijl je deze gebruikt, worden andere apparaten geheel uit zicht opgeladen. En de Leitz Multicharger heeft ook de Red Dot Design Award gewonnen.

Multicharger-XL-zwart-binnenzijde_

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com