Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Leitz USB oplader en adapter in-een Leitz USB oplader en adapter in-een
  • Leitz snellader op creditcard formaat Leitz snellader op creditcard formaat
  • Leitz Complete Smart Traveller laptoptas Leitz Complete Smart Traveller laptoptas
  • Leitz Icon labelprinter Leitz Icon labelprinter
  • Leitz December cadeau’s Leitz December cadeau’s
  • Leitz Multi-Case beveiligt je iPad en je documenten Leitz Multi-Case beveiligt je iPad en je documenten
ladygadgets

Leitz Complete Multicharger XL

Altijd op zoek naar een vrij stopcontact om je smartphone, iPad, iPad, Tablet, e-Reader of ander device op te laden? Of je is oplaadsnoer alweer onvindbaar? Met de Leitz Complete Multicharger XL heb je altijd de juiste oplaadsnoeren bij de hand en kun je maar liefst vier apparaten tegelijk opladen, zelfs de grotere (smartphone)modellen.

Multicharger-XL-wit

De Leitz Complete Multicharger XL is ideaal op plaatsen waar niet zoveel stopcontacten voor handen zijn, en dat is niet alleen ideaal thuis of op kantoor maar ook in een hotelkamer of camping. De geïntegreerde kabelhaspels kunnen eenvoudig losgemaakt worden. Zo kun je je oplaadsnoeren niet alleen netjes wegwerken in de Multicharger XL, maar ze ook eenvoudig meenemen in je laptoptas. Bovendien worden er standaard diverse soorten oplaadsnoeren meegeleverd (o.a. mini-USB en micro-USB), zodat de originele opladers niet langer nodig zijn. De Multicharger XL biedt genoeg ruimte om verschillende apparaten tegelijk op te laden. Bovendien beschikt hij over een slimme schuifstandaard aan de voorzijde, speciaal voor tablets. Zo kun je je iPad of tablet staand of liggend op de Multicharger XL plaatsen en, terwijl je deze gebruikt, worden andere apparaten geheel uit zicht opgeladen. En de Leitz Multicharger heeft ook de Red Dot Design Award gewonnen.

Multicharger-XL-zwart-binnenzijde_
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?