Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
shoppen

Moederdag tip; Red-Heart sieraad

Op zondag 10 mei is het Moederdag. Het perfecte moment om je moeder eens goed in het zonnetje te zetten. Zoek je nog een origineel sieraad dat bij haar in de smaak zal vallen en waarvan de opbrengst ook nog eens naar een goed doel gaat? Geef dan een Red-Heart sieraad.
red-heart sieraad
Door een Red-Heart sieraad te kopen, steun je hulpverleners die zelf geen financiële middelen hebben om naar de 3rd World Conference of Women’s Shelters conferentie in Den Haag te komen. Daarnaast steun je vrouwen in Tunesië die in de opvang hebben gezeten omdat ze slachtoffer van huiselijk geweld waren.

Geweld tegen vrouwen en meisjes is een groot probleem. Wereldwijd wordt 1 op de 3 vrouwen slachtoffer van geweld. Uitwisseling van kennis en het versterken en vergroten van het wereldwijde netwerk is van groot belang bij de aanpak van geweld. Daarom is het ook belangrijk dat alle hulpverleners uit ontwikkelingslanden die in de vrouwenopvang werken de kans krijgen om deze conferentie bij te wonen. De fair trade sieraden zijn ontworpen door de Italiaanse kunstenares Caterina Occhio en worden gemaakt door vrouwen uit Tunesië die nu economisch zelfstandig zijn.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?