You are here: Home » Shoppen » Moederdag tip; Red-Heart sieraad

Moederdag tip; Red-Heart sieraad

geschreven door Constance

Op zondag 10 mei is het Moederdag. Het perfecte moment om je moeder eens goed in het zonnetje te zetten. Zoek je nog een origineel sieraad dat bij haar in de smaak zal vallen en waarvan de opbrengst ook nog eens naar een goed doel gaat? Geef dan een Red-Heart sieraad.
red-heart sieraad
Door een Red-Heart sieraad te kopen, steun je hulpverleners die zelf geen financiële middelen hebben om naar de 3rd World Conference of Women’s Shelters conferentie in Den Haag te komen. Daarnaast steun je vrouwen in Tunesië die in de opvang hebben gezeten omdat ze slachtoffer van huiselijk geweld waren.

Geweld tegen vrouwen en meisjes is een groot probleem. Wereldwijd wordt 1 op de 3 vrouwen slachtoffer van geweld. Uitwisseling van kennis en het versterken en vergroten van het wereldwijde netwerk is van groot belang bij de aanpak van geweld. Daarom is het ook belangrijk dat alle hulpverleners uit ontwikkelingslanden die in de vrouwenopvang werken de kans krijgen om deze conferentie bij te wonen. De fair trade sieraden zijn ontworpen door de Italiaanse kunstenares Caterina Occhio en worden gemaakt door vrouwen uit Tunesië die nu economisch zelfstandig zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com