You are here: Home » Accessoires » Weggooi kattenbak, de Poopy Cat

Weggooi kattenbak, de Poopy Cat

geschreven door Constance

Testman en ikzelf zijn dol op onze 2 Noorse Boskatten (lees Bos prinsessen) maar we vinden het helemaal niet erg dat zij niet op de kattenbak maar gewoon in onze tuin hun behoeftes doen. Want een kattenbak verschonen is van niemand een hobby en speciaal daarvoor is er nu een weggooi kattenbak, de Poopy Cat.

poopy cat kattenbak

Poopy Cat is een milieubewuste kattenbak, gemaakt van afbreekbaar karton en gevuld met grit en een schepje. Je vouwt hem open en na 1 week vouw je hem ook weer dicht en kan ie zo de kliko in want hij is, in zijn geheel, biologisch afbreekbaar. En kan je weer een nieuwe Poopy Cat weggooi kattenbak pakken. Je schaft bij de Poopy Cat nl. een abonnement aan waardoor je elke een verse, schone bak krijgt. En mocht je je poes of kater niet tevreden zijn, krijg je ook je geld terug, dus zeker het proberen waard.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?