Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
  • LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie! LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie!
  • Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy
wonen

Weggooi kattenbak, de Poopy Cat

Testman en ikzelf zijn dol op onze 2 Noorse Boskatten (lees Bos prinsessen) maar we vinden het helemaal niet erg dat zij niet op de kattenbak maar gewoon in onze tuin hun behoeftes doen. Want een kattenbak verschonen is van niemand een hobby en speciaal daarvoor is er nu een weggooi kattenbak, de Poopy Cat.

poopy cat kattenbak

Poopy Cat is een milieubewuste kattenbak, gemaakt van afbreekbaar karton en gevuld met grit en een schepje. Je vouwt hem open en na 1 week vouw je hem ook weer dicht en kan ie zo de kliko in want hij is, in zijn geheel, biologisch afbreekbaar. En kan je weer een nieuwe Poopy Cat weggooi kattenbak pakken. Je schaft bij de Poopy Cat nl. een abonnement aan waardoor je elke een verse, schone bak krijgt. En mocht je je poes of kater niet tevreden zijn, krijg je ook je geld terug, dus zeker het proberen waard.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?