You are here: Home » Ladygadgets » Moederdag tip; Samsung Galaxy Tab A

Moederdag tip; Samsung Galaxy Tab A

geschreven door Constance

Vanaf begin mei is de Samsung Galaxy Tab A in Nederland verkrijgbaar en deze is ontwikkeld nav. een onderzoek naar tablets en de gebruikersbehoeften.  Maw. de Galaxy Tab A is ontwikkeld met de wensen van mensen in gedachten.

samsung Galaxy Tab A

De tablet is ideaal om te browsen, e-mailen en te zien wat er leeft in je sociale netwerk. Ook kun je prima een online magazine lezen of video’s kijken. De tablet is maar 7,5 mm dun, beschikt over een 9,7 inch display en heeft een verbeterde 5 MPcamera met autofocus. Uit recent onderzoek blijkt dat tablets het meest gebruikt worden voor surfen op internet (70%), op de voet gevolgd door e-mailen (69%), bijwerken van sociale netwerken (64%), lezen van e-books (57%) en video’s kijken (40%).

Dankzij de processor en het werkgeheugen van 1,5 GB kan het device probleemloos alle taken aan. Doe je bijvoorbeeld research voor een verre reis, dan kun je probleemloos 10 tabbladen open laten staan om zo beter te kunnen vergelijken. Heb je een groter scherm nodig? Via Wi-Fi verbind je de Galaxy Tab A met een extern beeldscherm, zonder kabels.

De 5 MP camera (achterkant) met autofocus is verbeterd, waardoor foto’s echt scherp zijn. Videogesprekken met familie in het buitenland voer je met de 2 MP camera (voorkant) in hoge kwaliteit. Video’s die je maakt met de Galaxy Tab A bewerk je met de videosoftware van Magisto.

Er is ook een Galaxy Tab A waarbij je gebruik kunt maken van de S-Pen. Met de S-Pen in combinatie met de unieke S-Planner houd je je agenda makkelijk en overzichtelijk bij. Het delen en synchroniseren van documenten en afspraken gaat moeiteloos via Wi-Fi of 4G. Je vindt de documenten terug in Microsoft’s OneDrive, terwijl je notities maakt in Evernote en artikelen leest in Pocket of Blendle.

De Galaxy Tab A deel je ook gemakkelijk met anderen. Iedereen kan op het device terecht met hun specifieke voorkeuren. Ook aan de kinderen is gedacht, want met de speciale Kids Mode leren kinderen spelenderwijs met de tablet omgaan. Daarbij bepaal jij wat je kinderen wel en niet mogen zien.

De Galaxy Tab A is vanaf begin mei in Nederland te koop in een 16GB WiFi versie, een 16GB LTE-versie en de Galaxy Tab A met de S-Pen in een 16GB WiFi versie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com