Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
  • LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie! LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie!
  • Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy
ladygadgets

Veilig rijden met de SafeDrive app

1 op de 4 auto-ongelukken vindt plaats door afleiding of gebruik van de mobiele telefoon. De SafeDrive app bevordert op een leuke manier veilig rijden en deze in Nederland ontwikkelde app ontving afgelopen week een gouden Edison Award.

safedrive app

De app SafeDrive beloont bestuurders die geen gebruik maken van hun mobiele telefoon tijdens het rijden. Zodra je harder dan 10km/h rijdt maakt SafeDrive het scherm zwart zodat je niet wordt afgeleid. Als je de telefoon niet gebruikt, krijg je bij aankomst op je bestemming punten toegekend. De verdiende punten kunnen worden besteed aan kortingen, deals en cadeautjes van partners in de SafeDrive Marktplaats.

De app heeft ook een game module waarbij je anderen kunt uitdagen veilig te rijden. Een x-percentage van de gespaarde punten wordt ingezet en degene met de veiligste dagrit, krijgt de punten van de ander.

In Nederland is de gratis app beschikbaar in Google Play en App Store met zoeknaam safedrive.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?