Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

Veilig rijden met de SafeDrive app

1 op de 4 auto-ongelukken vindt plaats door afleiding of gebruik van de mobiele telefoon. De SafeDrive app bevordert op een leuke manier veilig rijden en deze in Nederland ontwikkelde app ontving afgelopen week een gouden Edison Award.

safedrive app

De app SafeDrive beloont bestuurders die geen gebruik maken van hun mobiele telefoon tijdens het rijden. Zodra je harder dan 10km/h rijdt maakt SafeDrive het scherm zwart zodat je niet wordt afgeleid. Als je de telefoon niet gebruikt, krijg je bij aankomst op je bestemming punten toegekend. De verdiende punten kunnen worden besteed aan kortingen, deals en cadeautjes van partners in de SafeDrive Marktplaats.

De app heeft ook een game module waarbij je anderen kunt uitdagen veilig te rijden. Een x-percentage van de gespaarde punten wordt ingezet en degene met de veiligste dagrit, krijgt de punten van de ander.

In Nederland is de gratis app beschikbaar in Google Play en App Store met zoeknaam safedrive.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?