You are here: Home » Shoppen » John de Haan is geboren

John de Haan is geboren

geschreven door Constance

Morgen is het Pasen en dat is ook het geval op de gezellige boerderij van Lilliputiens en daar is een kuiken geboren: John de Haan. En dit haantje werd op slag verliefd op Ophélie, de beeldschone Lilliputiens mascotte. En zij kreeg speciaal voor de geboorte van John een nieuw charmant jurkje in veren print. John en Ophélie liggen nu in de winkel.

LILLIPUTIENS - JOHN_ACTI_COQ_37890John heeft In zijn knisperende staartveren een spiegelkuikentje, een rammelende vos en een bibberend konijn verborgen. Onder zijn uitschuifbare poten hangt een piepend ei
en een bijtring met nopjes. Samen met zijn zachte kam en corduroy jasje zorgt dit voor zintuigen prikkelend en ontwikkeling stimulerend speelgoed. Je kunt John aan box, bedje
of autostoeltje hangen.

Ophélie de Kip, in haar nieuwe jurk met veren print, heeft hoge flexibele poten met zuignappen en zo kan ze zich overal aan vastklampen.. Zo heeft haar buik een spiegeltje, houdt haar vleugel een rode bel vast en zijn aan haar poten een rammelend kuiken en een donzig eendje bevestigd.

LILLIPUTIENS - OPHELIE_TWIST_02_37820

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?