You are here: Home » Eten & koken » Ei kook app

Ei kook app

geschreven door Constance

Morgen is het Pasen en dan hoort er een lekker eitje op de ontbijttafel te staan. Zelf gebruik ik al jaren lang het PiepEi (in de Delfts Blauwe uitvoering) om de eitjes van Testman en mijzelf perfect te koken maar als je deze dus niet in huis hebt kan je ook aan de slag met een Ei kook app.

piepei_delfs_blauw

ei koken iphoneVoor iOs zijn er heel veel verschillende gratis en betaalde ei kook apps te downloaden maar volgens de experts zijn de gratis Egg Timer app en de betaalde Ei Koken app de beste.

Voor de Android gebruikers is er de Eieren Perfect Koken app en de minder uitgebreide gratis versie.

Dus je hebt nu geen excuus meer om niet het perfecte ei op de ontbijttafel te hebben staan. En mocht je eitje toch nog te hard of te zacht zijn, dan kan ie altijd nog in de Paas(asperge)salade verwerkt worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?