You are here: Home » Fashion » Sacha lanceert Sneakerlijn

Sacha lanceert Sneakerlijn

geschreven door Constance

Het Nederlandse schoenenmeker Sacha heeft een Sneakerlijn gelanceerd en de modellen sluiten perfect bij de huidige trend; A new sneaker is born!

sacha sneaker witSacha wil met deze nieuwe stap extra onderstrepen waar het voor staat: onderscheidend,
trendsettend en uniek. De nieuwe sneakercollectie, voor dames en heren ligt nu in de winkels en is ook online te koop. Niet voor niets geeft Sacha haar sneakercollectie de naam ‘Est.1909’. Het is een verwijzing naar het jaartal waarin het merk zijn oorsprong vindt. In 1909 werd de eerste Sacha schoen geboren. Nu, ruim 100 jaar later viert Sacha ‘de geboorte’ van deze nieuwecollectie. Met deze sneakercollectie zet Sacha een nieuwe stap en dat is een stap die een speciale plek verdient in de geschiedenis van het merk. Dus kan met trots worden gezegd: Established in 1909!

sneakers leopard sacha

De sneakercollectie bestaat uit verschillende modellen; van lichte runners tot stevige sneakers, van simpele gympies tot rijke fashion sneakers. Voor een meer ‘’minimal look’’
zijn er de super trendy half hoge zwarte en witte modellen. Voor wie zich meer wil onderscheiden: hiervoor zijn er modellen ontworpen met meer uitgesproken materialen zoals croco, metallics en een mix van fantasiematerialen en felle kleuren.

sneakers

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?